Тексты к песням
| |
ойла | Дата: Понедельник, 09-Июл-07, 21:55:25 | Сообщение # 31 |
новичок
Статус: Offline
| а можно текст к песне "джан балэс" и к песне Днепрова и Симонян "армения моя"?
лублу
Сообщение отредактировал ойла - Понедельник, 09-Июл-07, 21:56:04 |
|
| |
Анаит | Дата: Понедельник, 09-Июл-07, 22:01:50 | Сообщение # 32 |
VIP персона
| Днепров & Тата Симонян - Армения моя Мама не грусти, Береги отца Бог вас сохранит, Мама не грусти,не грусти.. Родина моя, Как ты без меня, На вершинах снег Где мои друзья Сберегла ль ты всех?! А где -то горы,горы, А за ними ,ними АРМЕНИЯ МОЯ, Знаю мама,мама Армения ты ждешь меня. А где -то горы,горы, А за ними ,ними АРМЕНИЯ МОЯ, Знаю мама Армения ты ждешь меня. Mayrik chtxres Ete chkam es Girkt indz charnes Achqt arcunqov chlcnes Hayastanin du Moraceles du Te hishum es U noric indz yet kanchum Qo lanjeri mech Ararat Ashxare armenyak Sevane cov jur darav Erkire nairyan Qo lanjeri mech Ararat Ashxare armenyak Srtis meches anendhat HAYASTAN А за тобою Арарат, А за тобою Арарат, Армения моя Знаю мама,мама Армения ты ждешь меня.. Qo lanjeri mech Ararat Ashxare armenyak Sevane cov jur darav Erkire nairyan Qo lanjeri mech Ararat Ashxare armenyak Srtis meches anendhat HAYASTAN HAYASTAN HAYASTAN
|
|
| |
Морская | Дата: Вторник, 10-Июл-07, 10:01:10 | Сообщение # 33 |
VIP персона
| Арам Асатрян "Балэс" Индз hамар ми ашхарес,луйсняк у арекагес Джан балес,балес.. Кананч лини ко джампан,мерни ко боин папан Джан балес,балес.. Индз hамар ми ашхарес, луйсняк у арекагес Джан балес,балес.. Кананч лини ко джампан,мерни ко боин папан Джан балес,балес.. Ду им кянкс имацир,сиртс имаци баци Джан балес,балес Инч вор касес ес канем ко цавт танем Джан балес,балес. Ду им кянкс имацир,сирт имаци баци Джан балес,балес... Инч вор касес ес канем ко цавт танем Джан балес,балес.. Аствац наи тес ара им бален минучара Джан балес,балес. Вор мишт теснем жепталов,сехан бацем ко галуц Аствац наи тес ара им бален минучара Джан балес,балес. Вор мишт теснем жепталов,сехан бацем ко галуц Джан балес,балес. Менк ми туненк ми ахпюр,ду кочагес зулал джюр Джан балес,балес. Серт чи пагес тагун мернем балеги гокун Джан балес,балес.. Менк ми туненк ми ахпюр, ду кочагес зулал джюр Джан балес,балес. Сертчпакес такун,мернем им бали hокун
ЛЮБЛЮ больше жизни своей, боюсь потерять больше смерти... (с) me
|
|
| |
ойла | Дата: Вторник, 10-Июл-07, 11:12:46 | Сообщение # 34 |
новичок
| сПАСИБО!!!)))
лублу
|
|
| |
Анаит | Дата: Вторник, 10-Июл-07, 15:13:02 | Сообщение # 35 |
VIP персона
| Анжелика Начесова "Я задыхаюсь" Тихо,тихо сердце так стучит Тихо, тихо что то говорит Тихо,тихо отпускает боль Чтоб сильнее и быстрее в нем бежала кровь Я задыхаюсь от любви своей Задыхаюсь, нет любви нежней От поцелуев я схожу с ума Я не любила как люблю тебя Я задыхаюсь от любви своей Задыхаюсь, нет любви нежней Я не сумею забыть твои глаза И понимаю это навсегда Нежно, нежно скажешь мне привет Нежно, нежно улыбнусь в ответ Нежно, нежно вновь обнимешь ты Разлетаюсь на осколки от твоей любви Я задыхаюсь от любви своей Задыхаюсь, нет любви нежней От поцелуев я схожу с ума Я не любила как люблю тебя Я задыхаюсь от любви своей Задыхаюсь, нет любви нежней Я не сумею забыть твои глаза И понимаю это навсегда!
Сообщение отредактировал Анаит - Вторник, 10-Июл-07, 15:13:21 |
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:29:22 | Сообщение # 36 |
VIP персона
| Vardan Badalyan "El ser chka" Tarinern… Tarinern ancelen , tes Menucyan @nkernem es Es sirum em kez, ari. Mi mari Verchin huiss mi mari Kez xntrum em , het ari, Luis ber achkeris, ser. Krknoxucyun: Kez pntrel em u gtel Himaem haskacel, Vor ser chka-a-a-a 2 ankam Indz nayox achker. Achker, vortex arcyunk chka. Indz shoyox dzerker. Dzerkerit mech djermutyun chka Indz gerox shurter. Shurter, vorunk hampuir chka El ser chka ko mee-e-e-e-ch… Havata Havata, spasel em kez Aranc kez djvare, tes Het darcir noric, im ser… Indz nerir Indz nerir, xntrum em kez Mexavorenk du eve s Bajanman hama a-a-a-is Krknoxucyun: 3 ankam
|
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:30:10 | Сообщение # 37 |
VIP персона
| "Astvac indz mi champa tur" Kyanki xachvox uxinerum Handipakac uxinerum Im sernem es voronum U kamine lur pchum Baxti xachvox uxinerum Handipakac uxinerum Im sernem es voronum U kamine lur pchum Kami mi pchir krakin Tes, vor toshmele im hokin Krknoxucyun: 2 ankam Astvac, indz mi champa tuuur, Xntrum em es aveke tuur Baxtis drnere mi pakir Es mi erkichem tarangin 2 ankam Im sernem patmum ashxarin Vaxuc chem. Tesel im yarin Proigrish: 2 ankam U kailum em e slur u mut Hokis datarke ev anchurt Ari ser tur im kyankin Tes, vor mrsume im hokin Kami mi pchir krakin Tes, vor toshmele im hokin Krknoxucyun: 4 ankam
Сообщение отредактировал Морская - Среда, 11-Июл-07, 07:31:08 |
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:30:22 | Сообщение # 38 |
VIP персона
| Сильва Hакопян "Гишер эр" Gisher er… Im hokin datarker U anseeer Es uzum em erazel Es uzum em kez sirel Es uzum em kez nerel Baic ush e Im hokum mshushe U taxic heraceles indzanic Toxnelov indz kes champin Moraceles im masin Krknoxucyun: Es chem. Uzum kez moranam Im ancalic lur heranam Ais havkankin , ais tandjankin Anhnare dimanal Es chem karox kez moranal Sirel eeemm Ko siruc harpac Chem nkatel, Vor urishne kez gerel Vor urishne kez tirel Urishines du sirel Lrel emmm Havatov spaselem, Vor kgas Ev ko sxale du kzgas Ev noric indz ser ktas Im kyankin nor shunch ktas Ko hokov indzkyank ktas Krknoxucyun: 3 ankam
Сообщение отредактировал Морская - Среда, 11-Июл-07, 07:31:23 |
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:30:35 | Сообщение # 39 |
VIP персона
| Kristine Pepelyan "Che,che,che" Ainkan erkar ankun gisherner Arcunkn achkis menaces toxel Hima ekel inches nexanchum Verch, kez tesnel chem uzum Indz toxecir u lur heracar Otar grkum davadjan darcar Hima ekel inches nexanchum Verch, kez tesnel chem uzum Hima ekel inches nexanchum Verch, kez tesnel chem uzum Krknoxucyun: Che,che,che,che Kez chem. Havatum El tex chunes Im strum Urishi het Kez teas takun Xoskerit chem havatum Che,che,che,che Kez chem. Havata Du heracir u gna El es noric Kez chem. Havata Indznic baci Menknel ka Du heracir u gna Proigrish: Mi porcir ancale het berel Sxalnert chem. Karox nerel Arcunknert el indz chen huzi Verch, el vochinch mi xosir Kam karoxe mitks indz xapel Ipr vochinch, vochinch chi exel Patcharnert el indz chen huzum Verch, kez tesnel chem. Uzum Hima ekel inches nexanchum Verch, kez tesnel chem uzum Krknoxucyun: 2 ankam Che,che,che,che Kez chem. Havatum El tex chunes Im strum Urishi het Kez teas takun Xoskerit chem havatum Che,che,che,che Kez chem. Havata Du heracir u gna El es noric Kez chem. Havata Indznic baci Menknel ka Du heracir u gna
Сообщение отредактировал Морская - Среда, 11-Июл-07, 07:31:34 |
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:30:47 | Сообщение # 40 |
VIP персона
| Harut Xachoyan "Tux achert" Et ko tux achkerit Karotel em , yar, es Ko alvart shurteret Kuzem hampurem es Urel vor du lines U te du indz hishes Guce ko mtkov es Kancnem erazi pes Chem uzum, vor ko sere Urish meke vaele Chem uzum , ko shurtere Urish meke hampure Krknoxucyun: 2 ankam Et ko naivackin karotem , nazelis Dues miyak sere im amboxch kyanki Dues miyak huise im havatkis Vonc aprem, ax, aranc kez, govelis Proigrish: Ete du heranas U indz du moranas Imacir, Vor kyankum Misht txur klines Tox ,vor kez motenam Ko dardt es imanam Ax, gone mek ankam Tox, vor kez hampur tam Chem uzum, vor ko sere Urish meke vaele Chem uzum , ko shurtere Urish meke hampure Krknoxucyun: 2 ankam Et ko naivackin karotem , nazelis Dues miyak sere im amboxch kyanki Dues miyak huise im havatkis Vonc aprem, ax, aranc kez, govelis Proigrish: Krknoxucyun: 2 ankam Et ko naivackin karotem , nazelis Dues miyak sere im amboxch kyanki Dues miyak huise im havatkis Vonc aprem, ax, aranc kez, govelis
Сообщение отредактировал Морская - Среда, 11-Июл-07, 07:31:43 |
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:32:00 | Сообщение # 41 |
VIP персона
| Андре "Им серэ кез" Инчкан цахик вор чтэса ес им кянкум Ко ачкерум партез дарнан тох пуравет Инчкан арев вор чтэса эс еркнкум Тох ко hокум варвен пайцар ми араэль. Кркнохуцюн: Им серэ кез,им серэ кез Тевер тох та Им серэ кез,им серэ Тох ахотк дарна Ко шуртериц,ко шуртериц Тох айн hнчи У им ануне ,им ануне тох канчи. Айн чампеков ,вор ЕС чанца хент орерис Ко hушерум менк миасиненк чахрелу У ынтэтвац сиро хоскере ,сирелис Ко hушерум ЕС миайн кез эм аселу. Кркнохуцюн: 2 анкам Им серэ кез,им серэ кез Тевер тох та Им серэ кез,им серэ Тох ахотк дарна Ко шуртериц,ко шуртериц Тох айн hнчи У им ануне ,им ануне тох канчи. Ес мишт кохкит , Луйс ачкерит питии наем У вор менак ду члинес Питии патмем Кез шешенджам ,сирум ем кез Амен Анкам ераз дарнам Вор виравооор ко сирте згаа Кркнохуцюн: 2 анкам Им серэ кез,им серэ кез Тевер тох та Им серэ кез,им серэ Тох ахотк дарна Ко шуртериц,ко шуртериц Тох айн hнчи У им ануне ,им ануне тох канчи.
|
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:32:20 | Сообщение # 42 |
VIP персона
| Андре "Серт индз тур" 2 анкам Ес ми царав патани Ду зулал ахпюр Сиро бажаке hани Ко джриц индз тур Кокен ар бажаки Хмем hованам Кянкин аран гетакиц Анцнем у гнаам Кркнохуцюн: Серт индз тур,серт индз тур-айрвем таканам Джурт индз тур,джурт индз тур-хмем hованам Лайлу-ле-ле Лай-лу-ле-ле Проигрыш: 2 анкам Ес сираhарви тха Ду ахчик сирун Им hоку hет ми хаха Кез шатем сирум Кез эм еркум каротов Тох кез hаватам Ете сирес им сртов Ашкарс ктам Кркнохуцюн: Серт индз тур,серт индз тур-айрвем таканам Джурт индз тур,джурт индз тур-хмем hованам Лайлу-ле-ле Лай-лу-ле-ле Проигрыш: Кркнохуцюн: 2 анкам Серт индз тур,серт индз тур-айрвем таканам Джурт индз тур,джурт индз тур-хмем hованам Лайлу-ле-ле Лай-лу-ле-ле
|
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:32:42 | Сообщение # 43 |
VIP персона
| Андре "Ес эм ко сере" Ду узес-чузес –имнес Инч анес-вонц анес Hавата индз Вор мека ду имнес Ду узес-чузес-имнес Ашхарнел пететес Им пес сирох ДЖвар те гтнес Я-я-я-я-я-я-я-р-р-р-р-р-р-р…. Кркнохуцюн: 2 анкам Ес эм,ЕС эм ко серэ Ес эм,ЕС эм ко яре Ес эм ,ЕС эм ко сере,ко яре,ко яре… Проигрыш: Ес узем –сузем-коннем Инч анем –вонц анем Индз hампюрес Вор ЕС нориц еркем Ес узем-чузем –коннем Бахтицс Ур пахчем Урель гнам Ах..мека ЕС конем Кркнохуцюн: 2 анкам Ес эм,ЕС эм ко серэ Ес эм,ЕС эм ко яре Ес эм ,ЕС эм ко сере,ко яре,ко яре… Проигрыш: Кркнохуцюн: 2 анкам Ес эм,ЕС эм ко серэ Ес эм,ЕС эм ко яре Ес эм ,ЕС эм ко сере,ко яре,ко яре… Проигрыш:
|
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:32:57 | Сообщение # 44 |
VIP персона
| Андре "Ов ес ду" Ачкис арач манес галис Аса ,теснем ,овес ду Сиртс у hокис коне миайн хехча дардис чакатин 2 анкам Ко сиро дзеркиц Ур гнам Ануш кунс корцри Сирун ахчик ,урес гнум Аса теснем овес ду Кркнохуцюн: 2 анкам Арии сер,ду сиров мна Асер инчпес апрем Сиртс арац урес гнум Мнацел эм менменак Аса теснем ,умес пнтрум Эс кохмерум молорвац Екелес ду индз hамар Эль инчуес ду танджум 2 анкам Hеч хихч чунес ко срти меч Ануш кунс корцри Кнкуш ахчик урес гнум Аса теснем овес ду Кркнохуцюн: 2 анкам Арии сер,ду сиров мна Асер инчпес апрем Сиртс арац урес гнум Мнацел эм менменак Проигрыш: Кркнохуцюн: 2 анкам Арии сер,ду сиров мна Асер инчпес апрем Сиртс арац урес гнум Мнацел эм менменак
|
|
| |
Морская | Дата: Среда, 11-Июл-07, 07:33:44 | Сообщение # 45 |
VIP персона
| Сирушо "heranum em es" Тох лри айс мехедин Члсес ду дзайне им Чтеснес ачкерс та-а-а-ц Хавари тох луйсе им Вор пахчем ко hаяцкиц Ев тахцем менак Сир-у-у-у-с hамааар Кркнохуцюн: Т-у-у-у-р тевер Вор депи еркинк чахрем Т-у-у-у-р еразнер Вор айнтех ЕС кез теснем Мек hампуйр тур Вор ЕС hаверж апрем Тур индз уж Вор кез айсор асем Hеранум эм ЕС…. Hеранум эм ЕС…. Ес пакум э майн ухин Вор котреле сирте им Берелов кез мот Дарцрец гери-и-и-и Цаву-у-у-м эм,сирелис Вор эль ет ченк бери Мер сиро ареве Чи а-а-а-а-й-р-и-и-и… Кркнохуцюн: Т-у-у-у-р тевер Вор депи еркинк чахрем Т-у-у-у-р еразнер Вор айнтех ЕС кез теснем Мек hампуйр тур Вор ЕС hаверж апрем Тур индз уж Вор кез айсор асем Hеранум эм ЕС…. Hеранум эм ЕС….
|
|
| |
|