Тексты к песням
| |
Морская | Дата: Суббота, 03-Мар-07, 18:44:14 | Сообщение # 1 |
VIP персона
Статус: Offline
| Тут Вы можете кидать тексты к различным песням. А так же ,если кому-то нужны слова к той или иной песне и он не может найти ,то можно оставлять здесь "заявки", на которые Вам ответят !
ЛЮБЛЮ больше жизни своей, боюсь потерять больше смерти... (с) me
Сообщение отредактировал Морская - Суббота, 03-Мар-07, 18:46:05 |
|
| |
Морская | Дата: Суббота, 03-Мар-07, 19:11:52 | Сообщение # 2 |
VIP персона
| Hayko " Sirum em kez" Sirum em kez, Moracel es. Spaseci es ko champin, Ancav kyanks, Erazners ancav gnac, Sers mnac. Sirum em kez, Moracel es, Hampurnerov, ko achkerov Indz airecir. Sirumei, Hokus vra verk toghecir. Sirum em kez. Krknoghucyun: Gna, gna, urishin du havata. Gna, el kez chem morana. Apsos kyanks ancav gnac Sers mnac. Sirum em kez, Hishum em kez, Jamanakn e Hampurnerov, ko achkerov Indz airecir. Sirumei, Hokus vra verk toxecir Hishum em kez, Jamanakn e Hampurnerov, ko achkerov Indz airecir. Sirumei, Hokus vra verk toxecir. Hishum em kez... Krknoghucyun: 2 ankam Hishum em kez...
Сообщение отредактировал Морская - Суббота, 03-Мар-07, 19:12:29 |
|
| |
Морская | Дата: Суббота, 03-Мар-07, 22:40:07 | Сообщение # 3 |
VIP персона
| Hayko "Mi xoskov" Haskaca, Vor datarke sirte im Arandz ko xoskeri. Haskaca, Vor nmane kyake im Mi stveri. Krknoghucyun: Mi xoskov, es datarkem, tes Mi xoskov,karotum em kez Mi xoskov chem karogh sirel Mi anverch xoskov. Mi xoskov ammen inch kasem Mi xoskov es kez kspasem Mi xoskov kporcem aprel ko sirov Xoskov...xoskov...xoskov... Haskaca, Vor noric el chi lini handipum Hishelov Es haskaca,vor es Korcrelem kez miain Mi xoskov... Krknoghucyun: 2 ankam Krknoghucyun:
|
|
| |
Морская | Дата: Суббота, 03-Мар-07, 23:18:13 | Сообщение # 4 |
VIP персона
| Hayko "Ur gnam" Erp bajanvecink, Ev tvumer indz Kez kmoranam Ancnox orerum Inch imanai, Vor kamu shnchit Tuil kraknernen Mi miain marum Krknoghucyun: (2 ankam) Ur gnam, ur taparem, Erp ammen champan Der tune berum Vor herunerum Karots marem Erp konnein ammen Motikn u herun Inch imanai, Vor hervic heru Kancheluer misht Dzaine ko toxich Of, sirte, sirts Ko dzainic heru Der tan champen Pntrelu noric Krknoghucyun: 4 ankam
|
|
| |
Морская | Дата: Воскресенье, 04-Мар-07, 00:01:04 | Сообщение # 5 |
VIP персона
| Harout Balyan " Arcunkners kez hamaren " Lur kamu pes du indz ekar, Sirov lcvec hokis. Erazankes im katarvec Keznov, sirelis Uraxucyan grkum em misht Erp du indz hetes Baic arten erku or darcav, Vor korcreci kez. Krknoghucyun: Ammen varkyan, ammen pain Kez het e xosum hokis Misht anhamper kez em spasum, Vor mi uj tam im srtis Arcunkners kez hamaren , Vor du ches karogh tesnel Arcunkove sirts lcvac El chem karogh arandz kez. Arcunkners kez hamaren, Vor du ches karogh tesnel Arcunkove sirts lcvac, Chem dimanum arandz kez. Arandz kez es ais im kyankum Chem karogh aprel Ko siro buirove bacvel Im sirte djael Kezanove kyanks xndum Keznov em shnchum Hima ures, im koxkin ches Kanchum em, kanchum Krknoghucyun: 2 ankam
Сообщение отредактировал Морская - Воскресенье, 04-Мар-07, 00:01:28 |
|
| |
Морская | Дата: Воскресенье, 04-Мар-07, 11:53:05 | Сообщение # 6 |
VIP персона
| Harout Balyan " Im Sern Es" (2 ankam) Ain orvanic, Erp achkers kez tesan, Im kyanki mech Luis varvec erdjankucyan. Krknoghucyun: Es uzum em , es uzum em , Du imanas, Vor ksirem Kez havityan Indz havata. (2 ankam) Du im sern es Nayum em , nayum Hianum es Chem toghni, Vor kyankum du txres Ev aispes misht urax es Kerkem,kerkem, (2 ankam) Amboxch kyanks Erazel em kez hamar Kez gtel em Ev sirum em andatar. Krknoghucyun:
Сообщение отредактировал Морская - Воскресенье, 04-Мар-07, 11:53:37 |
|
| |
Морская | Дата: Воскресенье, 04-Мар-07, 12:06:57 | Сообщение # 7 |
VIP персона
| Harout Balyan "Chem uzum" Menak nstac em , Lur mtacum em, Te artyok inchu Es ais ashxarum Miaim, miain Kez em es sirum Kyanksel ktam Mian kez hamar Uraxucyunes du, Im minudjar, Baic indz du toxecir... Heracar... Krknoghucyun: Chem uzum es, Chem uzum ev chem karogh Aprel es arandz kez Um e petk ais im kyanke. El chem karogh Husheris grkum aprel El es chem karogh... Chem uzum, Chem uzum ev chem karogh, Moranal kyankum kez Erani henc ais pain Indz mot lines Grkem kez, asem Vor sirum em kez... Ainpes or chka, Vor kez chhishem Ev im hokus mech Arcyunk chlcnem Erazneris mech Kez chtesnem Korcrel em demkis Jpitn irakan Mtkers kez het en Ammen varkyan Karotel em es Kez ansaxman. Krknoghucyun:
|
|
| |
Морская | Дата: Воскресенье, 04-Мар-07, 12:18:02 | Сообщение # 8 |
VIP персона
| Vartan Urumyan "Taredarc" (2 ankam) Noric tarin glorvec, Cnundit momer varvec Vart u mexak anhamar Barov ekar, taredarc. Krknoghucyun: (2 ankam) Ax...Taredarc... Djan...Taredarc... Kaxcr, kaxcr im bala, Aiteret karmir lala Sxmem krckis Hampur tam Hankarc karom chmnam. Ancac tarinern andarc Barov ekar , taredarc Uraxucyun, xnducyun Berir balis, taredarc. (2 ankam) Bajaknere zrngum Urax erkum u parum Menk, bolors, ginovcac Barov ekar, taredarc Krknoghucyun: 2 ankam Mi tariel glorvec, Cnundit momer varvec Vart u mexak anhamar Barov ekar, taredarc Bajaknere zrngum Urax erkum u parum Menk bolors ginovcac Barov ekar, taredarc. Krknoghucyun: 3 ankam
Сообщение отредактировал Морская - Воскресенье, 04-Мар-07, 12:18:21 |
|
| |
Анаит | Дата: Воскресенье, 04-Мар-07, 13:10:51 | Сообщение # 9 |
VIP персона
| Nelly & Kelly- Dilema I... love you, and I... need you Nelly I... love you, I do... need you - but No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, know you know Im crazy over you No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, ya know Im crazy over you Check it, check it, check it, uh I met this chick and she just moved right up the block from me And uh, she got the hots for me the finest thing my hood done seen But oh no, oh no, she gotta a man And a son, doh oh, but thats okay Cause I, wait for my cue and just listen, play my position Like a shortstop, pick up erything mami hitting And in no time... (no time) I... I plan to make this wah-one mi-i-ne.. and thats for sure Cause I, I never been the type to, break up a happy home But uh, theres something bout baby girl I just cant leave alone So tell me ma whats it gonna be? She said (You dont know what you mean to me) No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, know you know Im crazy over you No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, ya know Im crazy over you Check it, check it, check it, uh I see a lot and you look and I never say a word I know how niggaz start acting tripping out here about they girls And theres no way-ay-hey, Nelly gon fight over No day-hey-ame... as you can see But I, I like your steez, your style, your whole demeanor The way you come through and holla and swoop me in his 2-seater Now thats gangster-ah-ah... And I got special ways to thank yah-ah-ah.. dont you forget it But uh, it aint that easy for you to pack and leave him But uh, you and dirty got ties for different reasons I respect that and right before I turn to leave, she said No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, know you know Im crazy over you No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, ya know Im crazy over you Sing it for me K I... love you, and I... need you Nelly I.. love you, I do.. (cmon girl) And its more than youll.. ever know But... its fosho You can always count on my love Forever more, yeah-yeah... East coast, I know you shaking right Down South, I know you bouncing right West coast, I know you walking right, cause Midwest, I see you swinging right (You dont know what you mean to me) No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, know you know Im crazy over you No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, ya know Im crazy over you East coast, I know you shaking right Down South, I know you bouncing right West coast, I know you walking right, cause Midwest, I see you swing it right (You dont know what you mean to me) East coast, you still shaking right Down South, I see you bouncing right West coast, I know you walking right, cause Midwest, I see you swinging right (You dont know what you mean to me) No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, know you know Im crazy over you No matter what I do, all I think about is you Even when Im with my boo, ya know Im crazy over you East coast, I know you shaking right Down South, I know you bouncing right West coast, I know you walking right Midwest, I see you swing it right (You dont know what you mean to me) East coast, you still shaking right Down South, I see you bouncing right West coast, I know you walking right, cause Midwest, I see you swinging right (You dont know what you mean to me)
|
|
| |
Морская | Дата: Воскресенье, 04-Мар-07, 18:59:22 | Сообщение # 10 |
VIP персона
| Арсен Петросов "Сирун ахчик" Ты такая нежная, родная. Я тебя без памяти люблю. Чем тебя обидел-я не знаю, Но себя за это не прощу. Припев: (2 раза) Им сирун ахчик, гже же ты? Все мечты ... о тебе. Милая моя,только ты Каждый день снишься мне Знаешь, я опять тебя увидел: Ты была во сне ,как наяву. Чем же я, скажи, тебя обидел, Джана,до сих пор я не пойму. Припев: (2 раза) Кажется, опять тебя целую, Но , к несчастью, это лишь во сне. Каждый день я по тебе тоскую, Джана, я молю,вернись ко мне. Припев: (2раза)
|
|
| |
dream | Дата: Понедельник, 05-Мар-07, 00:12:46 | Сообщение # 11 |
aктивный участник
| Мариш,а есть текст песни Джанай джан)))и Серь у карот?
Sibi bene facit qui bene facit amico
|
|
| |
Морская | Дата: Понедельник, 05-Мар-07, 19:48:19 | Сообщение # 12 |
VIP персона
| Araz & Arminka "Ser u karot" Araz: Varecir.. Im hokum anmar krak, Erp ancav mi jamanak Airecir...toxecir Im hokuc miain moxir Haskaca... Vor im sere ansaxman Kez darcav sovorakan. Indz asa , der vorkan Toxnelues indz anpatasxan. Krknoghucyun: Ser u karot Kez em es talis anmnacok Du darcreles indz hamar Ser u karot Erku bar ev mnacacne avelort Erku bar,vor misht berumen Indz kez mot Ammen jam: Lini gisher te aravot Ko anunn e im mtkum, Ser u karot. Arminka: Sern avagh Kez hamar sarkeles xax Isk im sirte mi tirax Anbaran xocelov Ain darcreles viravor Inkt antarber Pahanjum es sirt u ser Baic daelem kez nerel Ev gites ,te inchu Siro mech chka bacatrucyun Krknoghucyun: 2 ankam
|
|
| |
dream | Дата: Вторник, 06-Мар-07, 00:42:56 | Сообщение # 13 |
aктивный участник
| Вай,мерси Мариш джааааааан,100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000раз мерси Quote (Морская) | Ирэнчо, слова песни "Сер у карот" я сейчас напишу, но "Джаная" не обещаю,так как я не владею грузинским очень хорошо -) | ок мрутикс)
Sibi bene facit qui bene facit amico
|
|
| |
Анаит | Дата: Четверг, 08-Мар-07, 02:18:52 | Сообщение # 14 |
VIP персона
| Кристина Пепелян и Армен - Инчу Meghavor em, te anmegh, Vor qo srtum chunem tegh. Tes mtnel e im ashxarh@, Asa vorn e chanparh@, Chem karogh ayspes, el chem uzum... Meghavor em, te anmegh, El im srtum chunes tegh. Ser@ im hogum sarel e, Luys@ im srti marel e, Chem karogh ayspes, el chem uzum... Inchu, ax inchu der sirum em, Bayc toghnum em, vor du heranas heru... Inchu, ax inchu der sirum em, Artasvum em, sers chi marum, inchu... inchu... Molorvel em es hima, Qez xndrum em havata, Xenti nman sirel em, U mer ser@ var pahel em, Aranc qez aprel es chem uzum... Molorvel em es hima, Qez xndrum em havata, Vor siro xosqern anzor en, Mi pordzir sirel, izur e, Chem karogh ayspes, el chem uzum... Inchu, ax inchu der sirum em, Bayc toghnum em, vor du heranas heru... Inchu, ax inchu der hishum em, Artasvum em, sers chi marum, inchu...
|
|
| |
Морская | Дата: Среда, 18-Апр-07, 18:55:54 | Сообщение # 15 |
VIP персона
| Арменчик "Ush e " Ais ashxare mi hrashke Sirov lcvac mi draxte Du gnacir u het ekar, sirelis Inchu aitpes du varvecir Lur u txur toxir Heracar…ser… Mi te aitkaneir sirum U im masin cheir mtacum Aiskan tari ureir korel, sirelis Guce asem kez sirum em Baic chem. Karox el uj chunem es Ser… Krknoghucyun: 2 ankam Ushe hima, shat ushe Ko sere indz hamar mi ushe Sere, vor kar, el chka Ushe hima, vor sirem kez Im sirte urishinne ,tes… De asa , inch anem es. Arcunknere ko achkerin Xntrum es, vor sirem kez Xntrum es , baic inch anem Haskacir, haskacir… Haskanum em, tandjvum em kez pes Chem morana, khishem kez… Ser… Krknoghucyun: 4 ankam
Сообщение отредактировал Морская - Среда, 18-Апр-07, 18:56:16 |
|
| |
|